dissabte, 14 de maig del 2011

BATXILLERAT ARTISTIC D'ARTS ESCÈNIQUES, MÚSICA I DANSA



 Un Batxillerat amb tres anys de vida, que esteim construint entre tots, amb molta il·lusió i energia. Coses bones, no tan bones, que ens agraden, que ens desagraden,...tot tipus d'experiències.

Voldria proposar-vos emprar el blog per a reflectir aquest procés de tres anys, donant peu a un debat entorn a aquest batxillerat.

Som dos institus que esteim connectats amb l'excusa de l'anàlisi musical, i tal  vegada podem convidar a més centres a participar.

Tal vegada entre tots podem aportar idees, opinions i experiències de manera que arribem a conclusions o propostes que puguin ajudar a la creació d'aquesta via de batxillerat ARTISTICA.
Què pensau?

6 comentaris:

  1. Hola a tots, aquest es el meu primer any al batxillerat musical i en general estic content amb les assignatures que cursam excepte les "optatives" que no ens han deixat triar, i que no n'hi havia cap que tengues res a veure amb la musica, i que, per tant domes hem pogut fer les assignatures de llenguatge musical i anàlisi musical (o sigui, les de modalitat).
    Es un fet que tots els alumnes que cursam el batxillerat musical al berenguer d'anoia esteim molt enfadats amb aixo i esperam que l'any que ve no sigui aixi...

    Fins aviat!

    ResponElimina
  2. hola a tots,
    segurament alguns alumnes estaran pensat que falten assignatures, estic pensant ara mateix amb aquells/es que estudien ballet, per exemple. L´any passat hi havia una alumna ballarina i lamentava que no hi fos una assignatura com per exemple expressió corporal o algo semblant.
    El teatre per altre banda sol ofertar-se com a optativa menor però de cap manera té una continuitat dins els cursos de batxillerat, podria ser una disciplina molt interessant en relació al musical.
    Què pensau sobre el pla d´estudis d´aquest batxillerat musical?
    Xv

    ResponElimina
  3. Gregori,
    m´agrada molt que posis "optatives" entre cometes ... el bon sentit de l´humor mai ens ha de fallar!
    Xv

    ResponElimina
  4. Hola Gregori i Xavier, contenta de que comenceu els comentaris. Diu Gregori que la seva queixa és que voldria optatives de música no?

    En el nostre IES, sembla que els alumnes volen més assignatures que no siguin de música. Assignatures de teatre i dansa. La veritat és que jo hi estic d'acord. Com diu Xavier la dansa i el teatre queden un poc apartats. Quines assignatures teniu a 1r i a segon?
    I optatives?

    ResponElimina
  5. jo en general estic contenta, el que trop es que fan falta assignatures relacionades amb la musica, tant podrien ser de musica com de teatre o expressió corporal, ja que el batxiller es diu arts escèniques i que no ens fessin dibuixar o fer estampacions, assignatures que no tenen res a veure amb el que feim noltros perque als que fan el batxillerat artistic plàstic no els fan fer música...

    Assignatures tenim les comunes a tots els batxillers i després tenim anàlisi i llenguatge, que son les uniques assignatures de musica que feim i per una altra lloc tenim gravat/pintura i cultura audiovisual/volum que son les assignatures que ens agradaria canviar

    Un salud

    ResponElimina
  6. Vaja sorpresa Cata amb les assignatures que teniu. Els nostres alumnes poden fer:
    . Anàlisi musical I
    · Anatomia aplicada
    · Cultura audiovisual
    · Llenguatge i pràctica musical

    I d'optatives:
    . Taller d’escriptura dramàtica
    · Estada en l’empresa
    · TIC
    · Francès
    · Llatí I
    · Grec I
    · MACS I

    Entenc el que dius, es clar, no són ni de música ni de teatre ni de dansa... Espero que s'animen els vostres homònims de Ciutadella i comentin els seus parecers.

    Un saludo

    ResponElimina